تبلیغات
انجمن تغذیه طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد
انجمن تغذیه طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد
با طبیعت طبیب زندگی سبز و پر از نشاط داشته باشیم  
----- تالار گفتمان
---



در این وب
در كل اینترنت
نظر سنجی
نظر شما درمورد خام گیاهخواری چیست






-------- خرید هاست لینوکس -------- -------- --------
عنوان:     درک عدم تحمل لاکتوز
BookID:     hf010
نویسنده:     کمیته پزشکان طبّ پاسخگو PCRM / ترجمه و طراحی کانون انسان پاک، زمین پاک
شابک بین المللی ISBN-10(13):     --------------
ناشر:     کانون انسان پاک، زمین پاک
تاریخ انتشار:     زمستان 1390
ویرایش:     اول
زبان:     فارسی
قیمت:     رایگان
رتبه:     5 
تصویر:    
cover



ادامه توضیحات را حتما ببینید

تعداد صفحات: 7 صفحه
فرمت: PDF
حجم فایل: 338 کیلوبایت


درک عدم تحمل لاکتوز

عدم تحمل لاکتوز، به معنی ناتوانی در هضم قند لاکتوز شیر می باشد که سبب علائم معدی روده ای نفخ شکم، گرفتگی عضلات و اسهال در برخی از افراد می شود. این مشکل از کمبود آنزیم های لاکتوز ناشی می شود که لاکتوز را به اشکال ساده تر آن، یعنی گلوکز و گالاکتوز تجزیه می کنند.
کمابیش، همه نوزادان و کودکان خردسال از آنزیم های لاکتوز برخوردارند که لاکتوز را به گلوکز و گالاکتوز تجزیه می کنند و پس از آن می توانند جذب جریان خون شوند. پیش از اواسط دهه 1960، بیشتر متخصصان سلامت آمریکا بر این عقیده بودند که این آنزیم ها تقریباً در همه بزرگسالان نیز وجود دارند. اما هنگامی که پژوهشگران گروههای قومی مختلفی را از نظر هضم لاکتوز مورد آزمایش قرار دادند، یافته هایشان عکس این موضوع را ثابت کرد: تقریباً 70 درصد از آفریقایی آمریکایی ها، 90 درصد از آسیایی آمریکایی ها، 53 درصد از اسپانیایی آمریکایی ها و 74 درصد از آمریکایی تبارها، توانایی هضم لاکتوز را نداشتند. بررسی ها نشان داد که کاهش قابل ملاحظه ای در فعالیت لاکتوز در میان افرادی که اجداد آن ها عرب، یهودی، ایتالیایی و یا یونانی بودند نیز رواج داشت.

به طور کلی، در حدود 75 درصد از جمعیت جهان، شامل 25 درصد از جمعیت ایالات متحده، پس از آنکه از شیر گرفته می شوند، آنزیم های لاکتوز خود را از دست می دهند. تشخیص این واقعیت، به تغییر مهمی در واژگان علمی منجر شده است: کسانی که نمی توانستند شیر را هضم نمایند، سابقاً "افراد بی تحمل نسبت به لاکتوز" و یا "دارای کمبود لاکتاز" نامیده می شدند. در حال حاضر، این گونه افراد، به عنوان افراد عادی در نظر گرفته می شوند، در حالی که بزرگسالانی که آنزیم هایی را حفظ می کنند که به آن ها امکان هضم شیر را می دهد، "افراد مقاوم در برابر لاکتاز" نامیده می شوند.

هیچ دلیلی برای افرادی با عدم تحمل لاکتوز وجود ندارد تا خودشان را وادار به نوشیدن شیر نمایند. در حقیقت، شیر و سایر فراورده های لبنی، هیچ ماده مغذی را که نتواند به یک شکل سالم تر در غذاهای دیگر یافت شود، ارائه نمی دهند. در نهایت شگفتی، باید بگوییم که حتی به نظر نمی رسد که نوشیدن شیر، از پوکی استخوان پیشگیری نماید، در حالی که مهمترین ویژگی آن برای به فروش رسیدن همین ویژگی است...


کتاب درک عدم تحمل لاکتوز ترجمه یکی از کتاب های کمیته پزشکان برای طب پاسخگو می باشد. این کتاب حاوی اطلاعات پزشکی مهم و نتایج آزمایشات بالینی می باشد که به شما در برخورداری از سلامت مطلوب کمک می نماید.

pcrm





طبقه بندی: مضرات شیر و لبنیات، کتابخانه پی دی اف،
برچسب ها: درک عدم تحمل لاکتوز،
[ جمعه 25 اردیبهشت 1394 ] [ 10:28 ق.ظ ] [ سید روح الله حسنپور سوق ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

----------
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
تماس با ما [Reg_Fast_Form]